Реєстрація на додаткову сесію ЄВІ

Для вступників у магістратуру, які не змогли з тих чи інших причин скласти чи бажають перескласти єдиний вступний іспит (ЄВІ) з іноземної мови, 11 вересня проведуть спеціальну третю сесію.

Реєстрація на єдиний вступний іспит з іноземної мови (ЄВІ) відбуватиметься дистанційно з 9:00 27 липня до 18:00 05 серпня 2021 року.

Для реєстрації потрібно підготувати лист та відправити за адресою evi@kpnu.edu.ua.

Пункти проведення ЄВІ створять у всіх обласних центрах (окрім м. Донецьк і м. Луганськ), а також у м. Сєвєродонецьк і м. Слов’янськ.

Третя сесія – платна, вартість окремо визначає Український центр оцінювання якості освіти.

Вступник вважатиметься зареєстрованим після отримання екзаменаційного листа та сплати коштів за участь в тестуванні. Цьогорічна вартість участі у спеціально організованій сесії ЄВІ становить 540 гривень.

Оплата послуг за участь у спецсесії здійснюється одним із пропонованих на інформаційній сторінці «Кабінет учасника ЄФВВ/ЄВІ» способів. Сплатити кошти потрібно не пізніше трьох робочих днів після завершення реєстрації.

Реєстрація вступника вважається завершеною за умови надходження на рахунок Українського центру оцінювання якості освіти (далі – УЦОЯО) коштів, сплачених за послугу із проведення ЄВІ.Оплату можна здійснити: — онлайн, виконавши переказ коштів за допомогою сервісу «Виконати оплату онлайн» в Кабінеті учасника ЄФВВ/ЄВІ; — за відповідними реквізитами у відділенні будь-якого банку України, скориставшись квитанцією, розміщеною в Кабінеті учасника ЄВІ/ЄФВВ; — через термінали самообслуговування, за реквізитами, зазначеними у квитанції, розміщеній у Кабінеті учасника ЄВІ/ЄФВВ.

Якщо оплату послуги із проведення ЄВІ не здійснено або здійснено не в повному обсязі (менше 540 грн), реєстрація вступника для участі у спеціально організованій сесії ЄВІ скасовується, а отриманий під час реєстрації екзаменаційний листок вважається недійсним. Якщо кошти вже сплачено, але виникли певні обставини, що унеможливлюють Вашу участь у спеціально організованій сесії, то Ви маєте право надіслати до УЦОЯО (на електронну адресу org@testportal.gov.ua) заяву про повернення коштів. Зразок заяви буде розміщено на сайті testportal.gov.ua.

Інформація про час та місце проведення вступного випробування зазначається в запрошенні- перепустці, що розміщується на інформаційній сторінці «Кабінет учасника ЄФВВ/ЄВІ», створеній на офіційному веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Як і минулого року, результати третьої сесії ЄВІ можна буде використати для вступу лише на контракт.

Для реєстрації Вам необхідно звернутись в Приймальну комісію Університету Огієнка з такими документами:

  • документа (одного з документів), що посвідчує особу, передбаченого Законом України «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство, посвідчують особу чи її спеціальний статус»;
  • документа державного зразка про раніше здобутий освітній ступінь (освітньо-кваліфікаційний рівень), на основі якого здійснюється вступ, і копію додатка до нього;
  • 2 кольорові фотокартки розміром 3 х 4 см.

Порядок реєстрації вступників для складання єдиного вступного іспиту з іноземної мови, порядок його організації та проведення здійснюються відповідно до Порядку організації та проведення вступних випробувань, що проводяться з використанням організаційно-технологічних процесів здійснення зовнішнього незалежного оцінювання для вступу на другий (магістерський) рівень вищої освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 05 квітня 2019 року № 441, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 26 квітня 2019 року за № 446/33417.

Телефони для консультацій: 0982237287, 093025004, (03849)30601.

За матеріалами УЦОЯО

Реєстрація на додаткову сесію ЄВІ
Догори