ЄВІ 2021: Дата проведення 30 червня

До уваги вступників магістратури!

Нагадуємо, що завтра, 30 червня, відбудеться основна сесія ЄВІ.

У «Кабінеті учасника ЄФВВ/ЄВІ» розміщено запрошення-перепустки, у яких зазначено адреси пунктів тестування, де учасник/учасниця складатиме ЄВІ/ЄФВВ, і рекомендований проміжок часу, протягом якого учасник/учасниця має прибути до пунктів тестування і пройти процедуру допуску. (Зверніть увагу! Основна сесія єдиного вступного іспиту проводиться у дві зміни (початок першої зміни – о 10:00 год., другої – о 14:00 год.)

 

Доступ до кабінету учасника здійснюється за номером екзаменаційного листа та пін-кодом, зазначеним у ньому.

Радимо учасникам ЄФВВ/ЄВІ перевірити наявність всіх документів:

  • оригіналу екзаменаційного листка;
  • документа, що посвідчує особу (серія (за наявності) та номер якого зазначені в екзаменаційному листку) (Якщо такий документ було визнано недійсним (у тому числі у зв’язку із втратою, обміном, скасуванням, закінченням терміну дії), необхідно пред’явити інший документ, що посвідчує особу);
  • запрошення-перепустки;
  • засобів індивідуального захисту — маски або респіратора (у тому числі виготовлених самостійно).

Допуск вступників до пункту проведення зовнішнього незалежного оцінювання припиняється за 10 хвилин до початку вступних випробувань. У разі запізнення Ви не зможете брати участі у вступному випробуванні. Щоб вчасно прибути до пункту проведення зовнішнього незалежного оцінювання, потрібно заздалегідь визначити маршрути доїзду до нього.

Зверніть увагу! Під час проведення вступного випробування Вам заборонено мати при собі та/або на робочому місці друковані або рукописні матеріали, мобільні пристрої, флешки, смарт-годинники, навушники, SIM-карти, батареї, зарядні пристрої, інші пристрої зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації, а також окремі елементи, які можуть бути складовими відповідних технічних засобів чи пристроїв.

Радимо також ознайомитися з деякими особливостями процедури проведення вступних випробувань у 2021 році, зокрема:

  • Допуск вступників до пункту тестування розпочинається за 45 хвилин та припиняється за 10 хвилин до початку вступного випробування. Для уникнення скупчень біля входу до пункту тестування рекомендуємо прибути до пункту тестування і пройти процедуру допуску в проміжок часу, що зазначений у Вашому запрошенні-перепустці.
  • Процедура допуску до пункту тестування передбачає проходження термометрії й ідентифікації вступника. Ви, обов’язково маєте одягнути захисну маску так, щоб були покриті ніс і рот, інакше Вас не буде допущено до пункту тестування. Перед входом до пункту тестування медичний працівник виміряє Вам температуру тіла та перевірить наявність ознак респіраторного захворювання. Якщо медичний працівник виявить, що у Вас підвищена температура тіла ( 37,3 °C і вище) або нежить, кашель, Ви не будете допущені до проходження вступного випробування. Якщо Ви маєте певне хронічне захворювання і, як наслідок, постійно підвищену температуру або інші симптоми, подібні до ознак гострого респіраторного захворювання, зверніться до лікаря для отримання довідки, яка це підтвердить, і покажіть її медичному працівникові, який оглядатиме Вас біля пункту тестування.
  • Після вимірювання температури Ви маєте пройти процедуру ідентифікації. На вході до пункту тестування працівник пункту тестування попросить Вас пред’явити документ, що посвідчує особу, Екзаменаційний листок та запрошення-перепустку для участі у вступних випробуваннях. Вам потрібно буде зняти захисну маску (дещо спустити за одне вушко), розгорнути документи і тримати їх так, щоб працівник міг порівняти Ваше обличчя з обличчям на фотокартках у документі та Екзаменаційному листку. Після проходження процедури ідентифікації одягніть захисну маску. Пам’ятайте, що в пункті тестування Ви маєте перебувати в захисній масці постійно.
  • Знайдіть своє прізвище в Алфавітному списку вступників, дізнайтеся номер аудиторії, у якій Ви проходитимете вступне випробування (якщо цей список розміщений перед входом до пункту тестування, Ви знатимете її номер ще до початку допуску). Далі прямуйте до аудиторії за вказівниками, дотримуючись правил соціального дистанціювання. Перш ніж увійти до аудиторії, радимо відвідати санітарну кімнату і помити руки. Перед аудиторією повторно пройдіть процедуру ідентифікації (це потрібно для того, щоб інструктори переконалися, що Ви зайшли до визначеної аудиторії) – приспустіть захисну маску та пред’явіть інструкторові документ, що посвідчує особу, і Екзаменаційний листок. Інструктор укаже на Ваше робоче місце. Радимо взяти із собою засоби індивідуального захисту (1–2 захисні маски, дезінфектор для рук). Ви зможете покласти їх на свій робочий стіл і за потреби скористатися. Не забудьте і про 2–3 ручки з чорнилом насиченого чорного кольору та пляшечку з питною водою без етикетки.

До виходу з пункту тестування надайте уповноваженій особі УЦОЯО екзаменаційний листок для проставлення відмітки про проходження ЄВІ. Тому не ламінуйте екзаменаційний листок.

Результати ЄВІ буде розміщено на закладці «Результати» Вашої інформаційної сторінки «Кабінет учасника ЄФВВ/ЄВІ» не пізніше ніж через 14 календарних днів із дня їх проведення (14 липня). Самостійно роздрукуйте екзаменаційну картку з результатами для подання до Університету Огієнка.

Телефони для консультацій: 0982237287, 0930251004, (03849)30601. Viber: 0982237287. Електронна адреса для консультацій evi@kpnu.edu.ua.

Facebook: https://www.facebook.com/vstup.kpnu.

Бажаємо УСПІХУ!!!

За матеріалами УЦОЯО

 

ЄВІ 2021: Дата проведення 30 червня
Догори