Розпочинається реєстрація на МТНК

Для вступу  до Університету Огієнка у 2022 році на навчання для здобуття ступеня магістра на основі здобутого ступеня вищої освіти за спеціальностями:

  • 051 Економіка галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки»;
  • 052 Політологія галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки»
  • 053 Психологія галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки»
  • 061 Журналістика галузі знань 06 «Журналістика»
  • 071 Облік і оподаткування галузі знань 07 «Управління та адміністрування»
  • 073 Менеджмент галузі знань 07 «Управління та адміністрування»

необхідно буде пройти магістерський тест навчальної компетентності (МТНК).

МТНК – комп’ютерний онлайн-тест для вступу на окремі спеціальності для здобуття магістерського ступеня, що відбуватиметься в спеціальних тимчасових екзаменаційних центрах.

Основні й додаткові сесії МТНК проходитимуть у 21 області України та м. Києві.  Тестування можна буде пройти в тих містах України, де безпекова ситуація дозволяє створити екзаменаційні центри для проведення магістерських випробувань, а також у деяких містах за кордоном, де партнерські установи / організації готові підтримати проведення випробувань. Наразі неможливо провести випробування в АР Крим,  Донецькій, Луганській і Херсонській областях, місті Севастополь.

Зауважимо, що МТНК за кордоном буде проведено так само, як і в Україні, а отже, вступні випробування традиційно відбуватимуться на засадах прозорості та справедливості ー незалежно від того, де саме учасники їх проходитимуть.

Провести основну сесію тестування заплановано в 13 країнах Європи: Австрія, Бельгія, Болгарія, Велика Британія, Німеччина, Польща, Португалія, Румунія, Словаччина, Словенія, Угорщина, Франція і Чехія.

ОЗНАЙОМИТИСЯ З ПЕРЕЛІКОМ НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ (завантажити Nakaz_582_perelik_nas_punktiv_MTNK_MKT).

Для реєстрації на МТНК вступники подають заяви та документи  в електронному вигляді на пошту Приймальної комісії Університету Огієнка magtest@kpnu.edu.ua з 27 червня по 18 липня 2022 року:

У темі листа потрібно зазначити своє прізвище, ім’я, по батькові.

В тексті листа зазначити знову ж таки  своє прізвище, ім’я, по батькові, обрану спеціальність (освітню програму) та контактний номер телефону.

До листа прикріпити відскановані документи

обов’язково:

  • заява-анкета (зразок заповнення заяви);
  • документ, що посвідчує особу;
  • облікова картка платника податків (крім осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються отримувати реєстраційний номер облікової картки платника податків);
  • документ про здобутий ступінь вищої освіти (освітньо-кваліфікаційний рівень) (для осіб, які завершили навчання у минулих роках)/ або довідка, видана за місцем навчання, щодо планового завершення навчання та отримання диплома в рік вступу (для осіб, які завершують навчання у поточному році у вищих військових навчальних закладах (закладах вищої освіти із специфічними умовами навчання).

за потреби:

  • медичний висновок за формою 086-3/о (у разі необхідності створення особливих умов).

Після отриманні відповіді, слідувати надісланим інструкціям.

За матеріалами УЦОЯО

 

Розпочинається реєстрація на МТНК
Прокрутка вгору